Arena “De Strandwal”

Geen reacties

Het voelt alsof we een theatrale arena creëren als we met mooie operamuziek de bus parkeren temidden van het pleintje voor seniorencomplex “De Strandwal”. De balkonnetjes staan naar ons gericht dus we kunnen naar iedereen zwaaien en met een “kom” gebaar mensen uitnodigen voor koffie of thee.

Al gauw komt bewoner en lid van de activiteitencommissie Coen (83) naar buiten om te vragen of we hulp nodig hebben. Dat hebben we niet, het is zo gebeurd. Met een tarp maken we schaduw in de woonkamer want het is pittig warm. Ondanks de hitte stroomt de woonkamer vol met mensen en… met bijzondere verhalen.

04-08-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Buurman & Buurman
Kijken in kleur, denken in zwart-wit
Menu