Ruud (49) zit in de ICT en wandelt per dag meerdere rondjes. Sinds hij de app “ommetje” heeft geïnstalleerd loopt hij nog meer als eerst. Op een van zijn ochtend ommetjes komt hij bij ons op de koffie.

We zijn nog aan het opbouwen maar hij is zo nieuwsgierig dat hij even wil komen kijken. Hij zit rechtop, alsof hij zin heeft in de dag. Die ochtend zien we hem meerdere keren langs wandelen. “Weer een klein ommetje?” roep ik als ik hem zie aan de overkant van de straat terwijl we de huiskamer inpakken. “Jazeker!” roept hij lachend terug.

02-08-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Gezellig dementerend
Sfeer van de dag…
Menu