Gezellig dementerend

Geen reacties

Dick (74) en Mees (78) komen als eerst bij ons op de koffie. “Wij zijn ‘gezellig dementerend’.” zegt Dick vrolijk. Ze leggen uit dat ze allebei om de hoek meerdere dagen in de week dagbesteding hebben voor hun dementie.

“Ik ben best vaak in de war” zegt Dick, “maar gelukkig heb ik Mees. Hij weet alles.” Mees kijkt lachend op. “Dat valt wel mee hoor. Hoe laat moeten we weer terug zijn?” Beide hebben geen idee. “Ach, we kijken zo wel. We zijn wel vaker samen aan de wandel. We komen vanzelf altijd weer terug.” zegt Dick opgewekt terwijl hij een slokje koffie neemt.

02-08-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Interviews in de Hoef
Ommetje
Menu