Sponsors & partners

Thuisblijvers zou niet mogelijk zijn zonder de inzet en ondersteuning van deze geweldige partners en sponsors.

TAQA Theater De Vest & Grote Kerk Alkmaar 

Bijdrage: Financieel / Gebruik Kerk / Ondersteuning
www.theaterdevest.nl / www.grotekerk-alkmaar.nl

Wij zijn één familie: TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar horen bij elkaar. Samen vormen deze gebouwen belangrijke locaties in het culturele hart van Alkmaar. Stap uit je dag en beleef de mooiste voorstellingen, concerten en exposities!

Artiance

Bijdrage: Financieel
www.artiance.nl

Artiance is hét Centrum voor de Kunsten van Alkmaar en omgeving, gevestigd op het Cultuurplein samen met TAQA Theater De Vest, Stedelijk Museum Alkmaar en Bibliotheek Kennemerwaard. Hoewel Artiance zelf pas sinds 1987 bestaat, gaan onze wortels al veel verder terug. Artiance is namelijk voortgekomen uit de Volksmuziekschool, het Jeugdtheater Alkmaar en Scarabee. Artiance biedt plaats aan circa 2500 ‘vrije tijd’ cursisten.

Artiance bestaat uit de afdelingen Vrije Tijd, Cultuurstroom en Bureau CultuurPrimair en het bedrijfsbureau. Er werken in totaal meer dan 100 medewerkers en docenten bij Artiance.

Victoriefonds

Bijdrage: Financieel
www.victoriefonds.nl

Victoriefonds is een fonds van en voor Alkmaarders en is bedoeld om projecten financiële steun te verlenen. We zijn onafhankelijk en ondersteunen kwalitatief kleine en grote projecten op gebied van cultuur, welzijn, cultureel erfgoed, sport en duurzaamheid. De nadruk ligt op actieve betrokkenheid van inwoners en onderlinge verbondenheid.

Gemeente Alkmaar

Bijdrage: Financieel / Ondersteuning
www.alkmaar.nl

Alkmaar is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 110.785 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 117,35 km², waarvan 110,46 km² land en 6,89 km² water.

VSBfonds

Bijdrage: Financieel
www.vsbfonds.nl

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Mondriaan Fonds

Bijdrage: Financieel
www.mondriaanfonds.nl

Het Mondriaan Fonds, financier en aanjager van de beeldende kunst- en erfgoedsector in Nederland. Met zo’n 55 betrokken collega’s, een aantal regiomakelaars en een constant wisselende poule van ongeveer 70 adviseurs uit het veld zorgen we ervoor dat je subsidieaanvraag zorgvuldig verwerkt wordt en organiseren we uiteenlopende activiteiten.

Het Mondriaan Fonds is één van de 6 Rijkscultuurfondsen van Nederland. Naast ons fonds voor beeldende kunst en erfgoed is er het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Fonds Podiumkunsten, het Nederlands Filmfonds, Nederlands Letterenfonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Een groot deel van de rijksbijdragen voor kunst en cultuur is bij deze fondsen belegd, in aanvulling op de basisinfrastructuur (BIS) die rechtstreeks onder verantwoordelijkheid valt van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Met onze inhoudelijke kennis zijn we als fondsen aangewezen uitvoerder en op ons vakgebied ook belangrijk initiatiefnemer en beleidsvoorbereider.

Scholten Reclame

Bijdrage: Natura / Bestickering / Drukwerk
www.sr.nl

Wát je ook zoekt op het gebied van buitenreclame en belettering, wij maken het voor je. Goed en snel en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. Wij koesteren wij ons vakmanschap al sinds 2002 en vinden wij voor elke toepassing de beste oplossing. Creativiteit, improvisatievermogen en kostenbewust meedenken zijn bij ons altijd inclusief. Verwacht van ons professionaliteit, directe communicatie en klantgerichte aanpak in een informele sfeer. We kunnen niet anders. En dat willen we ook helemaal niet!

Scholten Reclame is een Erkend Sign bedrijf, gecertificeerd door SI’BON, de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. Uitsluitend bedrijven die in de praktijk hebben bewezen professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis te hebben, komen voor dit gerenommeerde keurmerk in aanmerking.

Cameraland

Bijdrage: Financieel / Apparatuur gebruik
www.cameraland.nl

De mooiste camerawinkel is gevestigd in ons eigen Alkmaar. Cameraland is beter bekend als dé snoepwinkel voor fotografen en videografen van ieder niveau. Je vindt bij ons van alles op het gebied van fotografie en videografie, zowel in onze winkel als in onze webshop. Bovendien hebben we de kennis en kunde om je hier perfect over te adviseren.

Sinds onze oprichting in 2005 is Cameraland meer dan alleen een winkel met een groots assortiment aan camera’s en andere apparatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en dragen met recht de titel ‘foto- en/of videospecialist’. Wij weten waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met je.

Brownies & Downies

Bijdrage: Natura / Al het lekkers
www.browniesanddowniesalkmaar.nl

Bij Brownies & downies, het leukste lunchcafé van Alkmaar met het leukste personeel. Samen met onze jongens en meiden hebben wij de leukste tent in het hart van Alkmaar. Heerlijk eten en drinken in een echt ongedwongen en relaxte sfeer. Ga eens langs!

GAMMA Alkmaar

Bijdrage: Natura / Materialen
www.gamma.nl

Dat zeg ik! Gamma! Bij GAMMA willen we dat iedereen zelf zijn eigen ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. En van straks. Je vindt bij ons dan ook alles wat je nodig hebt. Van de nieuwste verfkleuren tot een tuimelvenster met HR++ glas. Van een tuin op het dak tot je huis helemaal smart. Wij willen dat iedereen echt zin krijgt om aan te pakken. Met eigen handen. Of met onze hulp. GAMMA maakt iedereen handig. Want als je zelf de regie hebt, als het helemaal is wat jij wilt, dan geniet je er nóg meer van. Ik kan het. GAMMA.

Hollandse Luchten

Bijdrage: Zakelijke Leiding / Ondersteuning / Uitvoering
www.hollandseluchten.org

Hollandse Luchten is het Alkmaarse productiehuis voor eigenzinnige makers; ongetemd, out-of-the-box, vernieuwend en gedurfd. Hollandse Luchten produceert en presenteert voorstellingen, exposities en installaties voor publiek van alle leeftijden. Wij bieden makers ruimte voor experiment en onderzoek. Het idee en de fascinatie van de maker staan centraal. Samen met die maker bepalen we wat nodig is om zijn idee uit te werken tot een vernieuwend artistiek product dat op passende wijze gepresenteerd wordt aan publiek; in het theater, op locatie of op festivals.

Mooi op het Web

Bijdrage: Natura / Website / DTP
www.mooiophetweb.nl

Dit is de man die je nodig hebt! Al bijna 10 jaar ervaring in het maken van WordPress websites, WooCommerce webshops, web- en e-mailhosting, online marketing, grafisch ontwerp, drukwerk,
automatisering en ICT oplossingen in Nederland.

Uitdragerij 15

Bijdrage: Natura / Meubilair
www.loodz15.nl/uitdragerij-15/

De Uitdragerij en Loodz15 horen bij elkaar en zijn beide heerlijk om rond te struinen. Een kringloop die soms net even dat andere heeft wat je zoekt.

Een uitdrager is een handelaar in gebruikte artikelen. De winkel waarin deze handel plaatsvindt, wordt een uitdragerij genoemd. Het nummer 15 is afgeleid van onze bestaande winkel.

Van Hek Interieur

Bijdrage: Natura / Bouw van de mobiele huiskamer
www.vanhekinterieuropmaat.nl

Meubels zijn de smaakmakers van uw interieur. Daarom maakt meubelmaker Michel van Hek werk van uw unieke woonwensen. De meubels op maat van Van Hek Interieur worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en tot in detail afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of bent u op zoek naar meubels op maat, zoals kasten, keukens, tv-meubels en tafels? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

Hal25

Bijdrage: Natura / Gebruik faciliteiten
www.hal25.nl

HAL 25 is een culturele broedplaats en rafelrandige speeltuin in Alkmaar, met een mix van: kunstenaarswerkplaatsen, publieksplekken, evenementen, festivals, horeca en nog veel meer. HAL 25 organiseert culturele events, experimenteert d.m.v. makersresidenties en faciliteert zakelijke events en werkplekken. Dit alles vindt plaats in een grote industriële hal met buitenterrein.

Menu