Nathalie is een vrolijk meisje van 24 en woont al haar hele leven in Alkmaar. Ze heeft op verschillende plekken gewoond en woont nu hier in Alkmaar Zuid. Ze kent Rick al, en terwijl hij met andere buurtbewoners aan het praten is en ze fotografeert gaat Nathalie haar eigen gang in de huiskamer.

Ik vind het super gezellig want ik heb voor het eerst vandaag (een soort) leeftijdsgenoot waar ik mee kan bonden.

We zitten samen op het kleed, drinken water en limonade tegen de hitte en Nathalie praat makkelijk, alsof we elkaar al goed kennen. Ondertussen maakt ze een tegel waar ze uitgebreid de tijd voor neemt.

Nathalie maakt een mooie tegel. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman

Nathalie was afgelopen week jarig en is net afgestudeerd aan de opleiding Media en Cultuur.

Wat ze het liefst wilt worden?

‘Een soort vrouwelijke John de Mol maar dan een Ethische natuurlijk’ zegt ze lachend. Het lijkt haar tof om eigenaar te zijn van verschillende tv programma’s, maar wat ze komende periode gaat doen? Nog een master; New Media en Digital Culture! Maar nu eerst even afgestudeerd zijn en genieten van de zomervakantie.

Ze vind Alkmaar heel erg gezellig, en kent eigenlijk iedereen. Soms is dat leuk, soms ook wel vermoeiend. Dat kan ik me voorstellen. Nathalie heeft met haar eigen organisatorische skills een LBTQAIE+ beweging opgezet in Alkmaar, samen met nog drie anderen.

‘Nu doe ik daar niet meer aan mee, meestal als ik iets organiseer en ik zie dat het loopt dan begin ik weer met iets nieuws, haha!’

We praten over de PRIDE van Alkmaar en ik leer dat Alkmaar de 1ste stad is geweest waar de PRIDE ooit begonnen is.

Het is een leuke en sfeervolle middag met Nathalie, wat ik leuk vind is dat we een heel open en eerlijk gesprek voeren, zowel over mij als over haar. Ik vind het dan ook jammer dat ze opstapt maar ze ging nog even langs haar moeder, die was jarig.

Nathalie laat een hele mooie en kleurrijke tegel achter en een bericht in het gastenboek. We komen elkaar vast nog vaker tegen, en hopelijk worden al je dromen waar!

Nathalie haar kleurrijke tegel is nooit af. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman
19-07-2022 / Door: Elke de Graaff
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Tranquillo
Op de scooter naar Zandvoort
Menu