Romy (33), de moeder van Viënn en Milo komt later ook met ons kletsen en kan ons meer vertellen over de verhuizing waar Viënn en Milo ons vanochtend over vertelden: ze maken binnenkort de oversteek naar het Vroonermeer eiland. In februari 2023 zijn de woningen die daar worden gebouwd klaar. “Ik sta hier soms te vloeken met die fietsen in de schuur. Nu laat ik ze gewoon in de tuin hoor. Niet te doen.”

Heel herkenbaar voor mij uit mijn eigen jeugd; altijd al die fietsen in de te kleine schuur moeten proppen. De nieuwe woning op het Vroonermeer eiland heeft een grotere tuin en… een grotere garage voor de fietsen. Ze legt uit dat dit een perfecte straat was om de kinderen te laten opgroeien. Vanaf de keuken konden ze de kinderen op de speelplaats in de gaten houden. Milo is echter bijna acht en ze merkt dat hij al wat meer uitdaging zoekt.

“Dit was de perfecte plek om de kinderen toen ze klein waren vrij te laten maar het begint nu wel saai voor ze te worden.”

Viënn met haar vriendinnetje, lekker aan het kletsen. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman
10-07-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Viënn & Milo
Een warm welkom
Menu