Wat zij is en dat is het

Geen reacties

Al 67 jaar zijn Paul (91) en Tiny (89) samen. De vonk sloeg over op de kermis in Obdam waar ze beide vandaan komen. Paul was toen 17 en Tiny 15. Langzaam maar zeker kwamen de twee dichter bij elkaar. ‘’Eerst mochten we elkaar alleen in het weekend zien. Toen door de week. Toen gingen we trouwen.’’ Paul en Tiny noemen zichzelf enorm rijk. Ze hebben 6 kinderen, 12 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen. ‘’Ja we hebben veel teweeg gebracht samen’’ zegt Paul trots.

Tiny aan een lekker wijntje in onze huiskamer. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman

Ik vraag aan Paul wat na 67 jaar nog steeds zo leuk is aan Tiny. ‘’Ja, daar zijn we nog niet achter’’, zegt Paul lachend en grappend. Ik vraag wat het écht leuk is aan Tiny. Ineens verandert de toon van Paul van grappend naar serieus en rustig: ‘’Wat zij is en dat is het. Daar zit alles in.’’ Aan Tiny vraag ik of de humor van Paul het leukste aan hem is. ‘’Thuis is hij wat rustiger hoor. Onder de mensen is hij een grappenmaker. Maar ik zal hem echt niet willen missen hoor’’, zegt ze terwijl ze, nog steeds na al die jaren, verliefd naar hem kijkt.

10-07-2022 / Door: Sammie Vries
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Dea (84)
Brugbedienaar
Menu