Junkie hotspot

Geen reacties

Ik klets ook even met Ray die alleen naar De Mare kwam om te pinnen en sigaretten te halen. Hij woont sinds een jaar om de hoek en is ontzettend blij met zijn huurwoning via SVNK. “Je hebt alles in de buurt” vertelt Ray. Hij woont hier al sinds hij klein is en heeft zijn ouders en broertjes gezellig om de hoek wonen.

“Het is hier wel een junkie hotspot.”

In het park zijn er leuke looproutes voor overdag maar in de avond moet je die niet doen. Er liggen echt naalden en junks te slapen.” Zijn lievelingsplek in Alkmaar ligt in de binnenstad: ‘t Kooltuintje. Verder komt hij ook graag in de Victorie voor optredens. “Het oude Koel310 was ook een toffe plek.” Als ik hem vraag welke plek hij vindt dat alle jongeren moet kennen zegt hij “SPOT” de creatieve werkplaats voor jongeren van Artiance. Wij hebben elkaar daar ook ontmoet en ik weet hierdoor dat hij goed kan rappen en schrijven. Als ik vraag of hij dat nog doet zegt hij lachend: “Soms nog thuis maar eigenlijk heb ik het veels te druk.”

09-07-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Freek (75); Koning van De Mare
Gerard (92)
Menu