Jolien is de eerste bezoeker die een koffietje komt drinken op de bank. Ze woont pas zes maanden in het nieuwe appartementencomplex aan het water. Ze had gehoopt meer contact te krijgen met de andere bewoners van het nieuwe appartementencomplex maar door de corona pandemie mochten ze de nieuwe bouwplaats steeds niet bezoeken. Dat vond ze erg jammer. Ze laat weten dat ze nu veel praatjes maakt met mensen in de buurt. Ze doet vrijwilligerswerk bij het buurthuis waarbij ze één keer in de zes weken koffie schenkt voor buurtbewoners buiten.

02-07-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De officiële opening
Cora (66)
Menu