Gezocht: Ochtendzwemmers M/V

Geen reacties

Menno (50) vertelt dat hij elke dag naar zijn werk fietst en onderweg bij het kippebruggetje (in Oudorp) steeds twee vrouwen zag zwemmen op de vroege morgen. Soms als het koud was of erg hard regende keek Menno benieuwd om het hoekje of de dames er wel zouden zijn onder deze barre omstandigheden… en ja hoor, dan stonden ze er weer. Klaar voor de ochtendduik.

Menno stapte een keer af om te vragen of hij mee mocht doen en dat mocht van de dames. Nu zwemt Menno bijna elke dag het hele jaar rond met de vrouwen mee. “Het lijkt me leuk als er ook eens wat mannen mee willen zwemmen.” Ik zal eens rondvragen of ik meer mannen bereid kan vinden zeg ik tegen Menno vlak voordat we afscheid nemen. Ik plons sinds vorig jaar zelf ook het hele jaar rond en doe dat toevallig ook met allemaal vrouwen. Dus hierbij naast dit leuke verhaal een oproep: stoere mannen opgelet! Er wordt elke ochtend bij het kippebruggetje geplonsd, sluit vooral aan.

Uit ervaring kan ik zeggen dat het echt geweldige manier is om samen de dag te starten!

05-08-2022 / Door: Lisa Templon
Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

“In memoriam” Keep Rockin
Bloemetjes Plukken
Menu