Aafke (62) & Truus (77)

Geen reacties

Aafke en Truus waren zeven jaar geleden buren bij de Rekervlotbrug maar wonen nu tien minuten bij elkaar vandaan. Hoe dan ook: ze noemen elkaar nog steeds gezellig ‘buuf’. Ze wandelen al jaren samen rondjes door de buurt maar sinds een half jaar doen ze dat echt elke dag.

Lisa maakt een praatje met Aafke & Truus die net aan komen lopen. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman

Truus: “Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding.”

Aafke: “We doen altijd hetzelfde rondje, soms een variatie”

Lisa laat de fotobus van binnen zien aan Aafke & Truus. ⓒ Fotograaf Rick Akkerman

Truus vertelt dat ze altijd een kleine pauze namen op een klein muurtje op de route. Een vrouw die naast het muurtje woont loopt een keer langs en herkent de twee dames “Jullie zitten hier wel vaker he?” vraagt ze Aafke en Truus. “Ja dat klopt” antwoordt Truus “maar een kussentje zou wel lekker zijn”. Volgende keer als ze bij hun muurtje aankomen komt dezelfde dame lachend naar buiten met twee kussentjes. Aafke en Truus lachen “Ik zei wel gelijk ‘Ohhh dat was maar een grapje hoor!’ maar we hebben er wel enorm om gelachen.”

Tags: Verhaal

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Fay (11)
Een goede vriend
Menu